,,Ajo që nuk e kuptoni është burimi i rrezikut.'' --- (Larry Niven)

,,Când se lansează o nouă navă, inginerii își urmează calea cu îngrijorare, deoarece practica este întotdeauna diferită de teorie...'' --- (William Froude)

Nëse e ndërtoni gjithçka vetë, është e gjithë përgjegjësia juaj, nuk mund të qortoni askënd përveç vetvetes.. --- (Bihari Zsolt)

seakayakargo.com © Zsolt Bihari

Pikat blu janë koordinatat e fundvitit. Unë nuk ju rekomandoj t'i konsideroni këto si vende të mira kampi! Shumë vende janë porte të detyruara, ndoshta një shkëmb në det në një bregdet të rrezikshme. Të dhënat janë indikative dhe unë kam kontrolluar saktësinë e tij në disa hapa. Unë mbush boshllëqet -- nëse ka.

0 km, n/a